search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:51
MENU CLOSE

Σοβαρές ελλείψεις ασφαλείας σε καραβάκι που εκτελεί τοπικά δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη

12.07.2018 06:52
Σοβαρές ελλείψεις ασφαλείας σε καραβάκι που εκτελεί τοπικά δρομολόγια στη Θεσσαλονίκη - Media

Σοβαρές ελλείψεις σε θέματα ασφαλείας διαπίστωσε κλιμάκιο επιθεωρητών στο καραβάκι «’Αγιος Γεώργιος», το οποίο εκτελεί τοπικά δρομολόγια από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς Περαία και Νέους Επιβάτες, και αντιστρόφως.

Γι’ αυτό το λόγο στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης αποφάσισαν την απαγόρευση του απόπλου του μέχρι την προσκόμιση βεβαίωσης ότι το καραβάκι είναι αξιόπλοο. Παράλληλα, η Λιμενική Αρχή κινεί τη διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα αναφέρει ότι τοπικό κλιμάκιο επιθεώρησης πλοίων προέβη σε έκτακτη επιθεώρηση του Ε/Γ – Δ/Ρ «’Αγιος Γεώργιος» Ν.Π. 8681, κατά την οποία διαπιστώθηκαν «σοβαρές ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας του πλοίου και των επιβαινόντων σε αυτό». Ως εκ τούτου στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης προέβησαν χθες το μεσημέρι στην απαγόρευση απόπλου του «μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα οργανισμό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:46