search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:38
MENU CLOSE

Το τερμάτισε ο Justin Theroux: Κάθε φορά και με νέα σύντροφο μετά τον χωρισμό του (Video)

12.07.2018 08:00
Το τερμάτισε ο Justin Theroux: Κάθε φορά και με νέα σύντροφο μετά τον χωρισμό του (Video) - Media

 

Σχεδόν πέντε μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Justin Theroux και η Jennifer Aniston αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.

Κι ενώ από την πλευρά της Jennifer όλα κυλούν σε φυσιολογικά επίπεδα, ο 46χρονος ηθοποιός αλλάζει τις συντρόφους σε χρόνο dt!

Ο Justin απαθανατίστηκε εκ νέου με καινούργια σύντροφο να περπατά στη Νέα Υόρκη, έχοντας μάλιστα μαζί του και το νέο του σκύλο, Kuma.

Η αγνώστων στοιχείων μελαχρινή καλλονή περπατούσε δίπλα του και οι δυο τους είχαν μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους.

Πριν από έναν μήνα, πάντως, οι φήμες για την σχέση του με την Emma Stone οργίαζαν ενώ τώρα απαθανατίζεται με νέα συντροφιά….

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις με άλλους να υποστηρίζουν ότι ο λόγος που χώρισε ήταν οι απιστίες και άλλοι να αποδίδουν αυτή την… αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του στον πρόσφατο χωρισμό του με τη Jennifer.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26