search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:06
MENU CLOSE

Τζένη Μπαλατσινού: Σκαρφάλωσε στους βράχους για να σώσει μια κατσίκα και μετά δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω (Video)

12.07.2018 12:26
Τζένη Μπαλατσινού: Σκαρφάλωσε στους βράχους για να σώσει μια κατσίκα και μετά δεν μπορούσε να γυρίσει πίσω (Video) - Media

 

Εκεί που απολάμβανε τον ήλιο κατά τη διάρκεια των ξέγνοιαστων διακοπών της, είδε μια κατσίκα στα απόκρημνα βράχια και είπε… να τη σώσει! Ο λόγος για τη Τζένη Μπαλατσινού η οποία προσπερνώντας το γεγονός ότι το τετράποδο βρισκόταν στο φυσικό του περιβάλλον και κανέναν κίνδυνο δε διέτρεχε, ξεκίνησε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος την… επιχείρηση διάσωσης!

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι η απόπειρα αυτή της Τζένης ήταν μάλλον επικίνδυνη για την ίδια, καθώς εκτός από τους απότομους βράχους που έπρεπε να σκαρφαλώσει, δεν ήταν κατάλληλα εξοπλισμένη για ορειβασία.

Με σαγιονάρες, λοιπόν, η Τζένη κατάφερε με κόπο να φθάσει στην κατσικούλα η οποία -όπως φαίνεται και στο βίντεο- μάλλον δυσανασχέτησε ή φοβήθηκε από την παρουσία της.

Από κει και πέρα, ένα άλλο πρόβλημα προέκυψε, καθώς η Τζένη δεν ήξερε ούτε πώς θα σώσει την κατσίκα ούτε πώς θα καταφέρει και η ίδια να γυρίσει πίσω…

Το στιγμιότυπο προβλήθηκε και σχολιάστηκε με αρκετή δόση χιούμορ στην εκπομπή “Καλοκαίρι μαζί στις 10”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03