21/01/2019 19:06:12

Φρικαλέο δυστύχημα για Βρετανίδα: Έπεσε από τζετ σκι και σκίστηκε από την κορφή ως τα νύχια (Photos)

Φρικαλέο δυστύχημα για Βρετανίδα: Έπεσε από τζετ σκι και σκίστηκε από την κορφή ως τα νύχια (Photos) - Media

 

Φριχτά τραύματα υπέστη μια 31χρονη Βρετανίδα μητέρα πέντε παιδιών, όταν έπεσε απότομα από τζετ σκι στην Τουρκία όπου βρισκόταν για διακοπές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η άτυχη κοπέλα έπεσε από το τζετ σκι κατευθείαν πάνω στον πίδακα πρόωσης του σκάφους, με αποτέλεσμα να δεχτεί στο σώμα νερό με ταχύτητα 32 χιλιομέτρων την ώρα.

Από την μεγάλη πίεση του νερού, η 31χρονη υπέστη πολύ σοβαρά τραύματα. Η πλάτη της άνοιξε στα δύο, το ίδιο και το στήθος με την κοιλιά της. Η μήτρα και τα έντερα υπέστησαν σοβαρές βλάβες καθώς αποκολλήθηκαν από την φυσιολογική τους θέση και ήρθαν σε επαφή με νερό και άμμο.

Οι διασώστες τράβηξαν την Βρετανίδα στην παραλία, όπου ο σύζυγός της την σκέπασε με μία πετσέτα για να μην δει τα φριχτά τραύματα ο γιος τους.

Η ίδια πλέον μετά από δύο επείγοντα χειρουργεία, νοσηλεύεται στην εντατική σε σταθερή κατάσταση, ωστόσο θα χρειαστεί πολλές εβδομάδες μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως.

Ωστόσο αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα κάλυψης των νοσηλίων καθώς αυτά ανέρχονται σε 3000€ την ημέρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.