search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:32
MENU CLOSE

Απίστευτα πράγματα: Ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον τον είχε ευνουχίσει χημικά, υποστηρίζει γιατρός!

12.07.2018 16:42
Απίστευτα πράγματα: Ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον τον είχε ευνουχίσει χημικά, υποστηρίζει γιατρός! - Media

 

Μια απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με τον «βασιλιά της ποπ», Μάικλ Τζάκσον και τον πρόσφατα αποβιώσαντα πατέρα του, Τζο Τζάκσον έκανε ένας γιατρός που κούραρε τον Μάικλ ως το τέλος της ζωή του.

Ο δόκτορ Κόνραντ Μάρεϊ ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του στο The Blast ότι ο Τζο Τζάκσον έκανε χημικό ευνουχισμό στον Μάικλ όταν ήταν μικρός, ώστε να διατηρήσει την υψηλή φωνή του και υποστήριξε ότι ο «βασιλιάς της ποπ» υπέφερε πολλά στα χέρια του πατέρα του.

«Ο Τζο Τζάκσον ήταν ο χειρότερος πατέρας της ιστορίας» είπε ο Μάρεϊ, ο οποίος καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία εξ αμελείας για το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον το 2009, καθώς του είχε δώσει το υπνωτικό που θεωρείται ότι τον σκότωσε.

Ο Μάρεϊ έχει ισχυριστεί κάτι αντίστοιχο σε βιβλίο του, υποστηρίζοντας ότι ο Τζο έκανε ενέσεις ορμονών στον Μάικλ όταν ήταν μικρός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15