search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:12
MENU CLOSE

Πύρινη κόλαση στην Κρήτη – Μαίνονται δύο μέτωπα πυρκαγιάς

13.07.2018 05:32
Πύρινη κόλαση στην Κρήτη - Μαίνονται δύο μέτωπα πυρκαγιάς  - Media

 

Στις φλόγες έχει παραδοθεί η Κρήτη καθώς δύο πύρινα μέτωπα βρίσκονται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στο νομό Λασιθίου. Συγκεκριμένα, το πρώτο είναι η φωτιά στην περιοχή Αχλάδα Σητείας, που καίει από χθες στις 10 περίπου το πρωί, ενώ το δεύτερο είναι στις Μάλες της Ιεράπετρας, και εκδηλώθηκε χθες το βράδυ.

Η φωτιά στις Μάλες ξέσπασε στις 11 το βράδυ και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις ενώ κατά την διάρκεια της νύχτας απείλησε και τον οικισμό.

Από την πρώτη στιγμή, όπως αναφέρει το cretapost, η πυροσβεστική έστειλε στο σημείο ισχυρή δύναμη και συγκεκριμένα: 16 οχήματα με 32 άνδρες, τρία οχήματα πεζοπόρου και υδροφόρες του δήμου. Μάλιστα, με το πρώτο φως της ημέρας σηκώθηκε και το πυροσβεστικό ελικόπτερο που πραγματοποιεί ρίψεις νερού.

Ολονύχτια ήταν η μάχη με τις φλόγες για τους πυροσβέστες στην περιοχή της Αχλάδας στη Σητεία.

Χθες αργά το απόγευμα, η πυρκαγιά βρισκόταν σε ύφεση, αλλά κατά την διάρκεια της νύχτας υπήρχαν αναζωπυρώσεις. Στο σημείο αυτή τη στιγμή επιχειρούν 8 οχήματα με 20 άνδρες, μία ομάδα πεζοπόρου και εθελοντές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10