search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Αεροπορική εταιρεία ακυρώνει 330 πτήσεις – Ελέγχει τα αεροσκάφη για ελαττωματικούς κινητήρες

13.07.2018 07:24
Σε «βέρτιγκο» η Rolls-Royce: Απώλειες ρεκόρ ύψους 5,4 δισ. λιρών - Media

 

Η ιαπωνική αεροπορική εταιρία ΑΝΑ, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην ακύρωση 330 εσωτερικών πτήσεων που θα πραγματοποιηθούν από τις 23 έως τις 31 Ιουλίου, καθώς θα πραγματοποιηθούν επιθεωρήσεις στους κινητήρες Rolls-Royce, των αεροσκαφών Boeing 787 που έχει στον στόλο της.

Από την ακύρωση των πτήσεων θα επηρεαστούν 58.000 επιβάτες, που έχουν προγραμματίσει να πετάξουν μεταξύ 13 αεροδρομίων στην Ιαπωνία.

Από τις αρχές Ιουλίου, η εταιρία έχει προχωρήσει στην ακύρωση 619 πτήσεων, με αφορμή την επιθεώρηση των κινητήρων, η οποία πραγματοποιείται μετά από οδηγία του υπουργείου Μεταφορών.

Η επιθεώρηση αυτή, στους κινητήρες, εστιάζεται στον εντοπισμό ενός σφάλματος σχεδιασμού, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ρωγμές στα πτερύγια των στροβίλων, με συνέπεια την καταστροφή τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:43