search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45
MENU CLOSE

Γεννηματά: O Τσίπρας πήγε απροετοίμαστος στη συνάντηση με τον Ερντογάν

13.07.2018 07:30
Γεννηματά: Ενωμένοι να διαμορφώσουμε το μέλλον μας με μια ισχυρή και αξιόπιστη κυβέρνηση  - Media

 

Οξύτατη κριτική στον πρωθυπουργό ότι πήγε χωρίς καμία προετοιμασία στη χθεσινή συνάντηση με τον Ερντογάν και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα, άσκησε σήμερα μέσω του ΣΚΑΙ η Φώφη Γεννηματά.

Τόνισε επίσης ότι ο κ Τσίπρας τα έδωσε όλα για το θέμα των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και δεν διασφάλισε ούτε μια στήριξη του ΝΑΤΟ για τους δυο Έλληνες στρατιώτες.

Το χειρότερο είναι, πρόσθεσε, ότι ο Ερντογάν έθεσε και επίσημα στον ίδιο θέμα ανταλλαγής κάνοντας χειρότερα τα πράγματα.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές αποφάσεις στο Eurogroup η κ Γεννηματά είπε ότι είναι πολύ απογοητευτικό ότι η Ελληνική Κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις ούτε για το ΦΠΑ στα νησιά ούτε για τις συντάξεις και οι ξένοι ζητούν ισοδύναμα. Το θέμα των συντάξεων είναι δραματικό, τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45