search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:28
MENU CLOSE

Σκότωσε και διαμέλισε τη φιλενάδα του – Τιμωρήθηκε με μόλις 9,5 χρόνια φυλακή (Photos)

13.07.2018 15:14
Σκότωσε και διαμέλισε τη φιλενάδα του - Τιμωρήθηκε με μόλις 9,5 χρόνια φυλακή (Photos) - Media

 

Υπάρχουν μερικά εγκλήματα στα οποία κάποιος δεν ξέρει πού να κεντράρει: Στη βιαιότητα του εγκλήματος; Στην ψυχρότητα της ομολογίας του δράστη; Ή στην ποινή-χάδι που του επέβαλε το δικαστήριο;

Κι όμως, αυτά τα ερωτήματα συνοδεύουν ένα από τα πιο αρρωστημένα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία, όπου ο 28χρονος τραπεζικός Σεργκέι Κόβαλτσουκ δολοφόνησε την 23χρονη φίλη του, Βέρα Νουρμπάεβα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου και αφού πέρασε μαζί την πρωτοχρονιά, σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάνω από τη σχέση. Τα σύννεφα έγιναν καταιγίδα όταν η Βέρα κατηγόρησε τον Σεργκέι ότι της έκλεψε το τηλέφωνο.

Εκείνος έγινε έξαλλος, την στραγγάλισε και στη συνέχεια με ένα κουζινομάχαιρο διαμέλησε το πτώμα, το έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών και τις πέταξε σε απομακρυσμένη λίμνη στην ευρύτερη περιοχή της Μόσχα, ενώ, όπως ομολόγησε ο ίδιος, πέταξε τα όργανα της άτυχης γυναίκας στο μπάνιο.

Παρά το γεγονός ότι το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ, ο Κόβαλτσουκ ομολόγησε το έγκλημά του και έδειξε μεταμέλεια. Φαίνεται ότι η μεταμέλειά του βάρυνε πολύ στο δικαστήριο το οποίο τον καταδίκασε σε 9,5 χρόνια φυλακή.

Πληροφορίες: Daily Mail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26