28/05/2020 07:59:03

Γνωστός βουλευτής κάνει δημοσκόπηση στο Twitter για την περιφέρεια που θα είναι υποψήφιος (Photo)

Γνωστός βουλευτής κάνει δημοσκόπηση στο Twitter για την περιφέρεια που θα είναι υποψήφιος (Photo) - Media

 

Μια από τις «περνέργειες» της κατάτμησης της Β' Αθηνών σε τρεις μικρότερες περιφέρειες είναι και το γεγονός ότι οι βουλευτές που εκλέγονταν εκεί θα πρέπει πλέον να επιλέξουν σε ποια από τις τρεις νέες εκλογικές περιφέρειες (Δυτική, Νότια, Βόρεια) θα είναι υποψήφιοι.

Ήδη στα κόμματα έχουν αρχίσει οι συζητήσεις και ζυμώσεις, ωστόσο, γνωστός βουλευτής αποφάσισε να δώσει το λόγο... στο λαό.

Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με δημοσκόπηση στο Twitter ζητά από τους ψηφοφόρους του να του δώσουν ιδέες σχετικά με το ποια περιφέρεια να επιλέξει. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μετά την χθεσινή απόφαση της Βουλής να προχωρήσουμε στην Κατάτμηση της Β' Αθηνών, πρέπει να αποφασίσω σε ποια Περιφέρεια θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες Εκλογές. Αγαπώ όλους μου τους φίλους, σε όλη την Περιφέρειά μου αλλά η δική σας γνώμη ποια είναι;».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.