search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:35
MENU CLOSE

Γνωστός βουλευτής κάνει δημοσκόπηση στο Twitter για την περιφέρεια που θα είναι υποψήφιος (Photo)

13.07.2018 15:32
Γνωστός βουλευτής κάνει δημοσκόπηση στο Twitter για την περιφέρεια που θα είναι υποψήφιος (Photo) - Media

 

Μια από τις «περνέργειες» της κατάτμησης της Β’ Αθηνών σε τρεις μικρότερες περιφέρειες είναι και το γεγονός ότι οι βουλευτές που εκλέγονταν εκεί θα πρέπει πλέον να επιλέξουν σε ποια από τις τρεις νέες εκλογικές περιφέρειες (Δυτική, Νότια, Βόρεια) θα είναι υποψήφιοι.

Ήδη στα κόμματα έχουν αρχίσει οι συζητήσεις και ζυμώσεις, ωστόσο, γνωστός βουλευτής αποφάσισε να δώσει το λόγο… στο λαό.

Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με δημοσκόπηση στο Twitter ζητά από τους ψηφοφόρους του να του δώσουν ιδέες σχετικά με το ποια περιφέρεια να επιλέξει. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μετά την χθεσινή απόφαση της Βουλής να προχωρήσουμε στην Κατάτμηση της Β’ Αθηνών, πρέπει να αποφασίσω σε ποια Περιφέρεια θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες Εκλογές. Αγαπώ όλους μου τους φίλους, σε όλη την Περιφέρειά μου αλλά η δική σας γνώμη ποια είναι;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:33