search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:08
MENU CLOSE

ΠΓΔΜ: Εορτασμοί σε 15 πόλεις της για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ – Η ανάρτηση – πρόσκληση Ζάεφ

14.07.2018 11:33
ΠΓΔΜ: Εορτασμοί σε 15 πόλεις της για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ - Η ανάρτηση - πρόσκληση Ζάεφ  - Media

 

Με το σλόγκαν «Προχωρούμε μπροστά, η Μακεδονία στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ», η κυβέρνηση Ζάεφ διοργανώνει σήμερα Σάββατο φιέστα σε 15 πόλεις της πΓΔΜ για την πρόσκληση που έλαβε η χώρα από το ΝΑΤΟ. 

Σύμφωνα με το σκοπιανό πρακτορείο MIA, στους εορτασμούς θα συμμετάσχουν συγκροτήματα από διάφορα μουσικά είδη, ενώ ο προϋπολογισμός -που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες- θα καλυφθεί από δημόσιους πόρους.

«Η Μακεδονία έλαβε την πρόσκληση για να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και εξασφάλισε την ημερομηνία για τις αντίστοιχες διαπραγματεύσεις με την ΕΕ. Έχουμε δουλέψει σκληρά για ένα μέλλον ασφάλειας. Μια νέα εποχή ελπίδας, νίκης και περηφάνιας έρχεται. Μια εποχή ασφάλειας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της κυβέρνησης για τους σημερινούς εορτασμούς.

«Αυτό το Σάββατο, στις 14 Ιουλίου, ας ενωθούμε και μαζί για να γιορτάσουμε την ιστορική επιτυχία της πΓΔΜ. Με την πρόκληση για ένταξη στο ΝΑΤΟ ξεκινάμε μια νέα εποχή, μια εποχή ελπίδας, η εποχή των νικών και της υπερηφάνειας. Ώρα ασφάλειας. Έρχεται η ώρα μιας καλύτερης ζωής για όλους τους πολίτες! Πάμε μπροστά – Η πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ! Τα λέμε το Σάββατο!», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο Ζόραν Ζάεφ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:02