search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:01
MENU CLOSE

Τραγωδία: Ξεψύχησε 11χρονος που χτύπησε στο κεφάλι προσπαθώντας να πιάσει μια μπάλα

14.07.2018 12:21
Γώγος: Eίμαστε στην αρχή της εξόδου του τούνελ - Προς άνοιγμα των δημοτικών μετά τις γιορτές (Video) - Media

 

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 11χρονος από τον Αρχάγγελο της Ρόδου, που τραυματίστηκε στο κεφάλι ύστερα από πτώση. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ροδιακή», ο ανήλικος τραυματίστηκε όταν έπεσε απο μεγάλο ύψος, στην προσπάθειά του να πιάσει μπάλα ποδοσφαίρου. 

Όταν άρχισε να αισθάνεται ζαλάδες, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αιμάτωμα.

Αμέσως στο ΕΚΑΒ και το νοσοκομείο της Ρόδου σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του 11χρονου στην Κρήτη.

Ωστόσο όταν μεταφέρθηκε εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν τα κατάλληλα μέσα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα δόθηκε παραπεμπτικό για να ταξιδέψει εκ νέου, αυτή τη φορά στο νοσοκομείο «Παίδων» της Αθήνας.

Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, έπειτα από νοσηλεία αρκετών ημερών, άφησε την τελευταία του πνοή.

ΠΗΓΗ: rodiaki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:01