search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Αγρίνιο: Σκυλίτσα ξεψύχησε από φόλα στο Συντριβάνι – Άφαντοι οι δράστες

14.07.2018 12:47
Κτηνωδία πέρα από κάθε όριο: Άφησαν σκυλί κρεμασμένο να πεθάνει από την πείνα (Photos, πολύ σκληρές εικόνες) - Media

 

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν, το βράδυ της Τρίτης, στην οδό Παπαθανάση, στο Συντριβάνι, μπροστά από τις καπναποθήκες Παπαστράτου, στο Αγρίνιο.

Ο φακός της εφημερίδας «Συνείδησης» κατέγραψε τη μάχη αδέσποτης σκυλίτσας να κρατηθεί στη ζωή, μετά από δηλητηριασμένη τροφή που είχε καταναλώσει, αλλά και τις αγωνιώδεις προσπάθειες πολιτών να την σώσουν.

Τελικά, μετά από περίπου μισή ώρα η άτυχη σκυλίτσα ξεψύχησε με φριχτούς πόνους. 

Πολίτες ξέσπασαν σε κλάμματ, ενώ δεν κατάφεραν να κρύψουν τη θλίψη τους ούτε αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή. 

Σε κίνδυνο και τα παιδιά

Η οργή για τα κτήνη που έχουν γεμίσει την πόλη και την ευρύτερη περιοχή με φόλες σκορπώντας τον θάνατο, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και τις ζωές μικρών παιδιών, είναι διάχυτη. 

 Στο σημείο έσπευσε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κτηνίατρος Γιάννης Φαρμάκης που παρέλαβε το άψυχο ζώο και επιβεβαίωσε ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από δηλητηριασμένη τροφή. Ο κ. Φαρμάκης εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το νέο αυτό θλιβερό περιστατικό, ζητώντας την εγρήγορση πολιτών και αρχών.

Από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστων. 

Υπενθυμίζεται ότι η κακοποίηση ζώων τιμωρείται από το νόμο και πως έρευνες έχουν αποδείξει ότι αυτοί που κακοποιούν ζώα σύντομα στρέφονται και κατά ανθρώπων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:59