search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:38
MENU CLOSE

Ταϊλάνδη: Τα 12 αγόρια που διασώθηκαν μιλούν για πρώτη φορά on camera (Video)

14.07.2018 14:04
Ταϊλάνδη: Τα 12 αγόρια που διασώθηκαν μιλούν για πρώτη φορά on camera (Video) - Media

 

‘Ενα τεράστιο «ευχαριστώ» στους διασώστες αλλά και σε ολόκληρον τον κόσμο που πρόσφερε τη βοόηθειά του για να βγουν ζωντανοί από το σπήλαιο λένε οι 12 νεαροί ποδοσφαιριστές, που είχαν εγκλωβιστεί σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη, λίγες ημέρες πριν πάρουν εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Τα 12 παιδιά μιλούν για πρώτη φορά μέσα από το νοσοκομείο για την περιπέτειά τους και παραγγέλνουν στους γονείς τους το φαγητό που θα ήθελαν να απολαύσουν. 

«Σας ευχαριστώ που με σώσατε. Είμαι καλά» λέει ο Prajak Sutham ενώ ο Adul Sam-on, το μοναδικό αγόρι που γνώριζε αγγλικά και αποτέλεσε το «κλειδί» για την επιτυχή ολοκλήρωση της επιχείρησης καθώς μπορούσε να συνεννοηθεί με τους διασώστες, λέει «είμαι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να φάω KFC».

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που μας βοήθησε. Θα ήθελα να φάω χοιρινό με ένα τηγανητό αυγό» λέει ο Sompong Jaiwong.

«Είμαι υγιής. Θα ήθελα να φάω βραστό αρνί» είναι το μήνυμα του Duangphet Premthep ενώ ο Nattawut Takhamsai θα ήθελε να δοκιμάσει χοιρινό με βασιλικό».

«Είμαι ασφαλής τώρα, είμαι καλά. Θα ήθελα λίγο χοιρινό με βασιλικό» λέει ο Panumas Saengdee ενώ ο πιο μικρός της ομάδας, ο 11χρονος Chanin Wiboonrungruang με το παρατσούκλι «Τιτάνας» ευχαρίστησε τους Ταϊλανδούς πεζοναύτες.

«Σας ευχαριστώ Thai Navy Seals. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας. Είμαι καλά και θα ήθελα να φάω σούσι» λέει ο 11χρονος.

Το «ευχαριστώ» του προπονητή

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Ekkapol Chantawong ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, όλες τις κρατικές υπηρεσίες της Ταϊλάνδης και τους γιατρούς προσθέτοντας ότι «είμαι καλά και μπορώ να φάω κανονικό φαγητό».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:35