search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:00
MENU CLOSE

Πάτρα: Μετέφεραν ναρκωτικά από τη μία φυλακή στην άλλη μέσα στα στομάχια τους

14.07.2018 14:12
Φτιάχνουν φυλακή «υψίστης ασφαλείας» στο Δομοκό για τους… απείθαρχους των φυλακών - Media

 

Δυο έγκλειστοι των φυλακών επιχείρησαν κατά τη μεταγωγή τους σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα να μεταφέρουν ποσότητες ναρκωτικών με τη μέθοδο της κατάποσης.

Πρόκειται για δυο αλλοδαπούς, ηλικίας 44 και 33 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα η οποία αφού υποβλήθηκε στις δικαστικές αρχές εκδόθηκαν ισάριθμα εντάλματα σύλληψης.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τους δυο δράστες κατά τη μεταγωγή τους σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, τους μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για νοσηλεία.

Επισημαίνεται ότι, κατά την παραμονή των δυο κρατουμένων, σε νοσοκομείο της Πάτρας, ο 44χρονος απέβαλλε από τον οργανισμό του (52) συνολικά συσκευασίες ναρκωτικών που περιείχαν 14,6 γραμμάρια ηρωίνης και 71,9 γραμμάρια κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Οι δράστες οι οποίοι εκτίουν ποινές καθείρξεως για ναρκωτικά, αφού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθαν στις φυλακές και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

Πηγή: Patrastimes.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:00