search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:52
MENU CLOSE

Τη Δευτέρα η κηδεία του Μάνου Αντώναρου – Το συγκινητικό μήνυμα του αδελφού του

14.07.2018 14:58
Τη Δευτέρα η κηδεία του Μάνου Αντώναρου – Το συγκινητικό μήνυμα του αδελφού του - Media

 

Τη Δευτέρα, στις 15.30, στο νεκροταφείο της Καλλιθέας θα πουν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι το τελευταίο αντίο στον Μάνο Ανώναρο, που έφυγε από τη ζωή από τη νόσο των λεγεωνάριων. 

«Συγγενεις και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζι.

Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Ειμαι βέβαιος ότι οι δυό τους εχουν «συνεννοηθεί» μεταξύ τους. Και θα βλέπουν τον κόσμο απο ψηλά με τη δική τους ματιά.
Θα σχολιάζουν τα …επίγεια με το δικό τους τρόπο…ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μανος με τα κείμενα του. Ακτυπητος συνδυασμός.

ΥΓ. Ο Μάνος λατρευε τα παιδιά. Οχι μόνο τα δικά του. Ολα τα παιδια. Γι αυτο σκέφθηκαμε οτι αντι για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτι προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας», έγραψε ο αδελφός του, Ευάγγελος Αντώναρος, στο Facebook. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:52