search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:02
MENU CLOSE

Άδωνις: Κανένας συνεργάτης μου δεν έχει ούτε ένα ευρώ από τη Novartis

15.07.2018 07:55
Άδωνις: Κανένας συνεργάτης μου δεν έχει ούτε ένα ευρώ από τη Novartis - Media

 

«Κανένας συνεργάτης μου δεν έχει ούτε ένα ευρώ από τη Novartis», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο «Ακραίως» και τον Τάκη Χατζή, σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Kontranews το οποίο κάνει λόγο για 5 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό συνεργάτη πρώην υπουργού της ΝΔ.

Ο ίδιος σημείωσε ακόμα πως καθώς εδώ και οκτώ μήνες δεν τον έχουν καλέσει ούτε για εξηγήσεις για την Novartis, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν βρει τίποτα.

Κατά του σπασίματος της Β’ Αθηνών

Αναφερόμενος στην κατάτμηση της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Δεν πιστεύω στις μικρότερες εκλογικές περιφέρεις. Δεν είμαι υπέρ του σπασίματος της Β’ Αθηνών».

Όπως είπε, δεν έχει αποφασίσει ακόμα που θα είναι υποψήφιος ο ίδιος αφού όπως είπε επειδή ήταν για χρόνια υποψήφιος στη Β’ Αθηνών έχει υποστηρικτές σε όλη την Περιφέρεια.

Σε σχέση με τις εκλογές ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «οι εκλογές συναρτώνται περισσότερο με την περικοπή των συντάξεων παρά με τη συμφωνία των Πρεσπών».

Ο Α. Γεωργιάδης συνέχισε αναφερόμενος σε δημοσίευμα εφημερίδας για ευνοϊκή ρύθμιση δανείου στον αδερφό του πρωθυπουργού.

«Υπάρχει δημοσίευμα στα Παραπολιτικά στο οποίο αναφέρεται ότι τα αδέρφια του Πρωθυπουργού είχαν επιχειρηματικό δάνειο το οποίο δεν εξυπηρετούσαν και από το 2016 έγινε ρύθμιση και πληρώνουν 300 ευρώ το μήνα», είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Ο αδερφός του Πρωθυπουργού δεν καταδικάστηκε για χρέη γιατί τον ευνόησαν με νόμο που ψήφισαν τελευταία στιγμή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:00