search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Παξοί: Αυτό είναι το σκάφος που σκότωσε τον 15χρονο – Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του νησιού

15.07.2018 08:22
Παξοί: Αυτό είναι το σκάφος που σκότωσε τον 15χρονο – Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι του νησιού - Media

 

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι των Παξών από την οικογενειακή τραγωδία που εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του Γαίου και του Μογοννησίου, με θύμα έναν 15χρονο. 

Ο άτυχος έφηβος επέβαινε με τον πατέρα και άλλα μέλη της οικογένειάς του σε νοικιασμένο ταχύπλοο, όταν γλίστρησε κι έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο από την προπέλα του σκάφους, που οδηγούσε ο πατέρας του.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 15χρονος Βρετανός είχε πάει στους Παξούς με τους γονείς και τα αδέλφια του από τις ΗΠΑ, όπου διαμένεουν. 

Μιλώντας στο Corfutvnews, ο Δήμαρχος του νησιού ανέφερε: Το «παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος ήταν ακαριαίος και οι γιατροί δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία υπηρεσία». 

«Μεταφέρουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού και ως Δήμος, όπου μπορούμε ή όπου μας ζητηθεί, είναι αυτονόητο, ότι θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας» ση,μείωσε και πρόσθεσε ότι «το σκάφος είχε ενοικιασθεί από τον πατέρα του παιδιού, οποίος είχε δίπλωμα για ταχύπλοο σκάφος».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:27