search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:12
MENU CLOSE

Έμποροι ναρκωτικών αποκεφάλισαν κορίτσι με ειδικές ανάγκες γιατί ήταν μάρτυρας δολοφονίας (Photos)

15.07.2018 10:38
Έμποροι ναρκωτικών αποκεφάλισαν κορίτσι με ειδικές ανάγκες γιατί ήταν μάρτυρας δολοφονίας (Photos) - Media

 

Φως στο ανατριχιαστικό φονικό που συνέβη στις αρχές Ιουνίου στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα, άρχισαν να ρίχνουν οι έρευνες των αρχών.

Τα πτώματα της 49χρονης Οραλία Μεντόζα και της 13χρονης εγγονής της με ειδικές ανάγκες, είχαν βρεθεί σε νεκροταφείο της περιοχής.

Όπως γνωστοποίησαν οι αρχές, η 49χρονη μετέφερε περιστασιακά κοκαΐνη για το μεξικάνικο καρτέλ Σιναλόα, του οποίο αρχηγός ήταν ο διαβόητος Χοακίν «Ελ τσάπο» Γκουζμάν, ο οποίος κρατείται σε φυλακή στις ΗΠΑ.

Κάποια στιγμή, μέλη του καρτέλ άρχισαν να υποπτεύονται ότι 49χρονη έδινε πληροφορίες σε άλλα καρτέλ ή στις αρχές όταν άλλαξε κάρτα sim στο τηλέφωνό της και έστειλε sms σε άγνωστο παραλήπτη.

Έτσι, αποφάσισαν να τη βγάλουν από τη μέση. Εισέβαλλαν στο σπίτι της τα ξημερώματα και έπεισαν την 49χρονη και την 13χρονη ότι διέτρεχαν κίνδυνο και πως θα τους προστάτευαν.

Αντ’ αυτού τις οδήγησαν στο νεκροταφείο όπου σκότωσαν τη γυναίκα και στη συνέχεια αποκεφάλισαν το κορίτσι με τις ειδικέ ςανάγκες διότι ήταν μάρτυρας στη δολοφονία της γιαγιάς της.

Δύο άτομα έχουν συλληφθεί ως δράστες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:11