search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:01
MENU CLOSE

Λαβρόφ σε Λάρι Κινγκ: Η Ελλάδα απέλασε τους διπλωμάτες χωρίς να έχει στοιχεία

15.07.2018 15:16
Λαβρόφ σε Λάρι Κινγκ: Η Ελλάδα απέλασε τους διπλωμάτες χωρίς να έχει στοιχεία - Media

 

Αιχμές για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα, άφησε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρώφ, μιλώντας στην εκπομπή του Λάρι Κιγνκ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρχουν στοιχεία εναντίον τους.

«Η Ελλάδα κινείται όπως και πολλές χώρες της Δύσης, δηλαδή σχεδιάζοντας την πολιτική της απέναντι στη Ρωσία στη βάση του πιθανού, χωρίς, όμως να έχει στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά ο Λαβρόφ, προσθέτωντας:  «Τα τελευταία γεγονότα και οι απελάσεις διπλωματών από την Ελλάδα ακολουθούν ακριβώς αυτόν τον δρόμο. Του πολύ πιθανού, χωρίς να δίνεται κάποιο στοιχείο» υπογράμμισε, ενώ έφερε ως παράδειγμα για τον τρόπο που προσεγγίζουν ξένες χώρες τα γεγονότα και συγκεκριμένα την περίπτωση δηλητηρίασης του Λιτβινένκο.

«Όπως είδαμε και στις σχέσεις μας με το Ηνωμένο Βασίλειο, που πριν δέκα χρόνια μας κατηγόρησε για τη δηλητηρίαση του πρώην πράκτορα Λιτβινένκο, σε μια δίκη που ήταν μυστική και κατέληξε στο συμπέρασμα πως η Ρωσία ήταν υπεύθυνη γι’ αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ΥΠΕΞ μιλώντας στο Λάρι Κινγκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:01