search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:42
MENU CLOSE

«Θυμάμαι το άγχος που είχαμε όταν πηγαίναμε στο γύρισμα, μη μας βρίσει ο Δαλιανίδης»

15.07.2018 15:18
«Θυμάμαι το άγχος που είχαμε όταν πηγαίναμε στο γύρισμα, μη μας βρίσει ο Δαλιανίδης» - Media

 

Για τον λόγο που φοβόταν τον Δαλιανίδη, την περίοδο  που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Ρετιρέ», μίλησε η Τζόυς Ευείδη. 

«Δεν έχω κάνει ποτέ απότομη επιτυχία. Ήμουν πάρα πολλά χρόνια στη δουλειά όταν έπαιξα στο Ρετιρέ. Από εκεί θυμάμαι το άγχος που είχαμε όταν πηγαίναμε στο γύρισμα, μη μας βρίσει ο Δαλιανίδης. Γιατί άμα έκανες παύση σου έλεγε: «Δεν έχεις διαβάσει λόγιαααααα!» και μας κοβόντουσαν τα πόδια. Η πρώτη μου νεύρωση στομάχου ήταν εκεί, αυτό θυμάμαι και καμία επιτυχία και ούτε βεγγαλικά, ούτε τίποτα», ανέφερε η ηθοποιός στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά». 

Η ίδια λέει ότι αγαπά πολύ την τηλεόραση, αλλά δεν βλέπει να γίνονται δουλειές… «Φυσικά θα ήθελα να κάνω τηλεόραση. Βεβαίως μου λείπει η τηλεόραση. την αγαπώ πολύ την τηλεόραση. Έχω μάθει να ζωή με την τηλεόραση πολλά χρόνια. Δεν κάνω όνειρα γιατί δεν βλέπω να γίνονται πολλές δουλειές. Μακάρι να γίνουν. Εγώ δεν τις έχω δει ακόμα», αναφέρει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:41