search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:02
MENU CLOSE

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ «ξαναχτυπά»: Θα πάω έστω και ακάλεστος να δω την κόρη μου

16.07.2018 09:31
Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ «ξαναχτυπά»: Θα πάω έστω και ακάλεστος να δω την κόρη μου - Media

 

Μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες παπαράτσι και τη συνέντευξη που προκάλεσε «πονοκέφαλο» στη βασιλική οικογένεια, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ξαναχτυπά…

Ο Τόμας Μάρκλ βρέθηκε στο επίκεντρο με τη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός του γάμου της κόρης του. Ο 73χρονος σε νέα δήλωσή του στη Sun ενημερώνει ότι του λείπει η Μέγκαν και ότι θα επισκεφθεί το παλάτι -ακόμα και ακάλεστος- προκειμένου να τη δει.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι δεν έχει μιλήσει με την κόρη του μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Θέλω να δω την κόρη μου. Το σκέφτομαι. Είναι λυπηρό που έφτασαν εδώ τα πράγματα. Λυπάμαι που ήρθαν έτσι. Ναι έχω μερίδιο ευθύνης. Αλλά το ξεκαθάρισα πως θα το πληρώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι ανησυχεί ιδιαιτέρως για την προσαρμογή της Μέγκαν στη νέα της ζωή, καθώς διακρίνει στο πρόσωπό της ένα «πικρό» χαμόγελο.

Εκτιμά, μάλιστα, ότι προσπαθεί να κρύψει το άγχος της στις δημόσιες εκδηλώσεις και ότι έχει τρομοκρατηθεί από τις προσδοκίες μιας «ξεπερασμένης» βασιλικής οικογένειας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:01