search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:16
MENU CLOSE

Έστησε μια ώρα τον Τραμπ ο Πούτιν – Ραντεβού στο Ελσίνκι με «διπλωματικά παιχνίδια»

16.07.2018 10:59
Έστησε μια ώρα τον Τραμπ ο Πούτιν - Ραντεβού στο Ελσίνκι με «διπλωματικά παιχνίδια» - Media

 

Με «διπλωματικά παιχνίδια» ξεκίνησε η σημερινή συνάντηση Πούτιν – Τραμπ στο Ελσίνκι, αφού στις 13:03 τοπική ώρα προσγειώθηκε τελικά στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι το αεροσκάφος που μεταφέρει τον Ρώσο Πρόεδρο. Το πρόγραμμα προέβλεπε υποδοχή των δύο προέδρων από τον Φινλανδό ομόλογό τους στο Προεδρικό Μέγαρο στο Ελσίνκι γύρω στις 13:00.

Η συνάντηση Τραμπ – Πούτιν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την ελπίδα ότι θα υπάρξει κατάληξη σε μια «έκτακτη» σχέση με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την έναρξη της ιστορικής συνάντησης κορυφής στο Ελσίνκι.

«Νομίζω πως θα έχουμε στο τέλος μια έκτακτη σχέση (…) Το να τα πάμε καλά με τη Ρωσία είναι καλό πράγμα, δεν είναι κακό πράγμα», είπε καθισμένος πλάι στον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου.

 

 

Ο Ρώσος πρόεδρος, προφανώς δεν βιαζόταν και τόσο για την «ιστορική συνάντηση» με τον Αμερικανό ομόλογό του στήνοντάς τον σχεδόν μία ολόκληρη ώρα.

Ο Τραμπ και η Μελάνια περίμεναν στο ξενοδοχείο τους μέχρι να φθάσει ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος είχε στείλει νωρίτερα τη νέα προεδρική του λιμουζίνα στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας.

Τα διεθνή ΜΜΕ διερωτώνται πώς θα αντιδράσει άραγε ο Ντόναλντ Τραμπ που αναγκάστηκε να περιμένει τόσην ώρα τον Πούτιν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:15