search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:39
MENU CLOSE

Φάρσα θανάτου: Εργάτης, έβαλε μάνικα πεπιεσμένου αέρα στα οπίσθια συναδέλφου του και τον σκότωσε

16.07.2018 12:06
Φάρσα θανάτου: Εργάτης, έβαλε μάνικα πεπιεσμένου αέρα στα οπίσθια συναδέλφου του και τον σκότωσε - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συγκλονίζει αυτές τις μέρες τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Σε ένα εργοστάσιο οι εργάτες αποφάσισαν να κάνουν μια φάρσα σε κάποιον συνάδελφο τους και την ώρα που εκείνος έμπαινε στα αποδυτήρια, πήραν έναν χοντρό σωλήνα του εργοστασίου που εκτοξεύει με απίστευτη δύναμη και πίεση, αέρα και τον ακούμπησαν στα οπίσθια του καθώς ντυνόταν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να εισέλθει με τεράστια ορμή ο αέρας στο εσωτερικό του άνδρα και να του διαλύσει όλα τα εντόσθια, τα σπλάχνα και τα εσωτερικά όργανα.

Η αστυνομία μάλιστα συνέλαβε τον 34χρονο εργάτη Γιοσιγιούκι Γιοσίντα και τον κατηγορεί για τον θάνατο του 46χρονου Ακίο Ισιμάρου.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης Τσουκούμπα, ο Γιοσίντα έβαλε με ορμή στα οπίσθια του Ισιμάρου έναν χοντρό σωλήνα και άνοιξε την πίεση. Ύστερα από λίγη ώρα ο Ισιμάρου δήλωσε ότι δεν αισθανόταν καλά, ότι πονούσε παντού, λιποθύμησε και στη συνέχεια πέθανε.

«Το έκανα για πλάκα» δήλωσε στους αστυνομικούς ο δράστης. Ενώ ο ιατροδικαστής δήλωσε πως από την ορμή του πεπιεσμένου αέρα διαλύθηκαν μέχρι και οι πνεύμονες του θύματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:38