search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:21
MENU CLOSE

Απίστευτη προσβολή του Ίλον Μασκ σε διασώστη της Ταϊλάνδης: Τον αποκάλεσε «παιδεραστή»

16.07.2018 12:47
Απίστευτη προσβολή του Ίλον Μασκ σε διασώστη της Ταϊλάνδης: Τον αποκάλεσε «παιδεραστή» - Media
 
Βρετανός σπηλαιολόγος που μετείχε στις προσπάθειες διάσωσης των παιδιών που είχαν εγκλωβιστεί σε σπήλαιο στην Ταϊλάνδη δήλωσε σήμερα στο AFP ότι μπορεί να καταθέσει μήνυση κατά του επικεφαλής των εταιρειών SpaceX και Tesla Ίλον Μασκ επειδή αναφέρθηκε σε αυτόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τον χαρακτηρισμό παιδεραστής.
 
Το σπάνιο αυτό ξέσπασμα του Μασκ κατά του Βέρνον Άνσγουορθ με τον προσβλητικό αυτόν χαρακτηρισμό, τον οποίο δεν αιτιολόγησε, ακολούθησε της δήλωσης του σπηλαιολόγου, ο οποίος χαρακτήρισε “διαφημιστικό τρικ” την προσφορά του Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία ενός μίνι υποβρυχίου για τη διάσωση των παιδιών.
 
Τα δώδεκα αγόρια της ποδοσφαιρικής ομάδας των “Αγριόχοιρων” και ο προπονητής τους διασώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από μια διεθνή ομάδα δυτών που πραγματοποίησε μια πολύ δύσκολη επιχείρηση για τη διάσωσή τους στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ, στα σύνορα με την Μιανμάρ, όπου είχαν εγκλωβιστεί από τις 23 Ιουνίου.
 
Ο Βέρνον Άνσγουορθ, ο οποίος ζει ένα μέρος του χρόνου στην Ταϊλάνδη και έδωσε τοπογραφικά στοιχεία στους διασώστες, έκρινε επίσης ότι το μίνι υποβρύχιο του Ίλον Μασκ δεν είχε “καμία απολύτως πιθανότητα επιτυχίας”. Μπορεί “να βάλει το υποβρύχιό του εκεί που πονάει”, είχε προσθέσει σε δηλώσεις που είχε κάνει στο CNN.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:20