search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:39
MENU CLOSE

Τραμπ για το τε-α-τετ με Πούτιν: Μια καλή αρχή (Video)

16.07.2018 14:05
«Τα είπαν» Πούτιν-Τραμπ: Συζήτηση για πυρηνικά και κορωνοϊό - Media
 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε μια «καλή αρχή» την κατ΄ιδίαν συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε τη σύντομη αυτή δήλωση ενώπιον δημοσιογράφων στο Ελσίνκι, ενώ βρισκόταν στο τραπέζι της συνεδρίασης και περιβαλλόταν από ανώτατους αξιωματούχους κατά την έναρξη του “γεύματος εργασίας” μετά τη δίωρη κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση που είχαν οι δύο ηγέτες παρουσία μόνο των διερμηνέων τους.

Σημειώνεται ότι ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου, Γιούρι Ουσακόφ, αναφερόμενος στην διάρκεια των τετ-α-τετ συνομιλιών Πούτιν –Τραμπ, που διήρκεσαν δύο ώρες, ενώ ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει ότι είχε προγραμματισθεί να διαρκέσουν μιάμιση ώρα, δήλωσε ότι από ρωσικής πλευράς δεν είχαν τεθεί οποιοιδήποτε περιορισμοί όσον αφορά στην διάρκεια των συνομιλιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πούτιν «έκανε γυμνάσια» στον Τραμπ, αφού τον έστησε για περίπου μια ώρα.

 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24