search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:28
MENU CLOSE

Μαξίμου κατά ΝΔ: Οι απαντήσεις στην ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης θα δοθούν στα δικαστήρια

16.07.2018 16:27
Συνάντηση Μητσοτάκη-Σαββίδη στο Μέγαρο Μαξίμου - Τι συζητήθηκε - Media
 
Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου για τη σκανδαλολογία των τελευταίων ημερών, με το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού να εκδίδει μια πολύ σκληρή ανακοίνωση, με την οποία προαναγγέλλει προσφυγές στη Δικαιοσύνη.
 
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρει:
 
«Οι απαντήσεις στην ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης του αρχισυντάκτη των εφημερίδων του κου Μαρινάκη – και παρεμπιπτόντως αρχηγού της ΝΔ – καθώς και της βοηθού του, κας Σπυράκη, θα δοθούν από τους θιγόμενους εκεί που ορίζει ο νόμος, δηλαδή στις αίθουσες των δικαστηρίων.
 
Ωστόσο όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν γιατί η ΝΔ εφευρίσκει ανύπαρκτα σκάνδαλα. Η κυβέρνηση βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια στα οποία η ΝΔ την καταδίκασε, η υπόθεση Novartis ωριμάζει και εγκυμονεί, ενώ ο κ. Μητσοτάκης κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πόθεν έσχες του.
 
Μεγάλο το στρατηγικό αδιέξοδο και δικαιολογημένος ο πανικός. Και πώς να τον κρύψωμεν άλλωστε…».
 
Εν τω μεταξύ, προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλουν με δήλωσή τους τα αδέρφια του πρωθυπουργού, Δημήτρης και Ζανέτ Τσίπρα.
 
Συγκεκριμένα, με δήλωσή τους αναφέρουν ότι «επειδή τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ διοχετεύει σε ΜΜΕ, που την στηρίζουν, αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες σε βάρος μας προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων επισημαίνεται ότι η συκοφαντία είναι αστικό και ποινικό αδίκημα, δεν δικαιολογείται από κανένα αντιπολιτευτικό μένος και θα αντιμετωπισθεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να προσφύγει».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08