search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:30
MENU CLOSE

Κιμπάρης ο Κριστιάνο: Άφησε «βασιλικό» φιλοδώρημα στο ελληνικό ξενοδοχείο

17.07.2018 18:15
Κιμπάρης ο Κριστιάνο: Άφησε «βασιλικό» φιλοδώρημα στο ελληνικό ξενοδοχείο - Media
 
Είναι από τους αθλητές που προκαλούν τις μεγαλύτερες εντάσεις, καθώς έχει φανατικούς φίλους και ορκισμένους εχθρούς. Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις διακοπές του στην Ελλάδα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο.
 
Την ώρα που έκλεινε μια ιστορική μεταγραφή από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους της τάξεως των 105 εκ. ευρώ, με τον ίδιο να λαμβάνει 30 εκατ. τον χρόνο, σκέφτηκε και όσους τον εξυπηρέτησαν στο πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε στην Πύλο.
 
Φεύγοντας, ο Πορτογάλος σταρ έκοψε ένα τσεκ ύψους 20.000 ευρώ, ζητώντας από τη διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας να το μοιράσει ισόποσα στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του.
 
Βέβαια, ο Ρονάλντο είχε ζητήσει να φτιαχτεί ειδικός χώρος μπόουλινγκ στη σουίτα όπου διέμενε, ώστε να μπορούν να παίξουν τα παιδιά του αλλά και τα παιδιά ενός φιλικού του ζευγαριού που έκανε μαζί διακοπές.
 
Είναι ενδεικτικό ότι δέκα άτομα εργάστηκαν για δύο μέρες προκειμένου να φτιαχτεί ο χώρος, όπως επιθυμούσε, ωστόσο, έδειξε να εκτιμά έμπρακτα τη δουλειά με τη χειρονομία του.
 
Πληροφορίες: sportime.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:28