search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:29
MENU CLOSE

Φούλα Παπανδρέου: Ποια ήταν η συμπεθέρα του Κ. Στεφανόπουλου που στραγγάλισαν μες στο σπίτι της στην Πάτρα

18.07.2018 08:04
Φούλα Παπανδρέου: Ποια ήταν η συμπεθέρα του Κ. Στεφανόπουλου που στραγγάλισαν μες στο σπίτι της στην Πάτρα - Media

 

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Πάτρας από το έγκλημα στο κέντρο της πόλης, στην οδό Γούναρη, με θύμα την 88χρονη Φούλα Παπανδρέου, συμπεθέρα του πρώην προέδρου Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου.

Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε από γείτονές της, χθες το απόγευμα, μέσα στο διαμέρισμά της νεκρή

Ποια ήταν η Φούλα Παπανδρέου

Ήταν σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, πρώην προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και ενός από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ίδρυση του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

«Beautiful Foula Papandreou (aka yiayia Foula) – gone yesterday, remembered always», έγραψε η εγγονή της Νατάσα Παπαδοπούλου, δημοσιεύοντας αυτές τις φωτογραφίες.

Κόρες τους είναι οι επίσης γνωστές στην Πάτρα, Ευγενία Παπανδρέου (συμβολαιογράφος και ποιήτρια) και Νίκη Πετσάλη (οδοντίατρος και δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας). Το θύμα ήταν γιαγιά της παιδιάτρου Μαρίας Πετσάλη, συζύγου του δικηγόρου Ηλία Στεφανόπουλου, γιου του αείμνηστου προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου.

Πηγή: patrastimes.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:29