search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:55
MENU CLOSE

Η μετά θάνατον «συνάντηση» του Α. Παπανδρέου με τον Κων/νο Μητσοτάκη (Photo)

18.07.2018 08:12
Η μετά θάνατον «συνάντηση» του Α. Παπανδρέου με τον Κων/νο Μητσοτάκη (Photo) - Media

 

Ένας ακόμη δρόμος της Κρήτης θα πάρει το όνομα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μετά την απόφαση του δήμου Μαλεβιζίου να τιμήσει τον εκλιπόντα πρωθυπουργό και έναν από τους κορυφαίους μεταπολεμικούς πολιτικούς της χώρας. Όλα είναι έτοιμα, η ταμπέλα φτιάχτηκε και παρόντος του Κυριάκου Μητσοτάκη την Πέμπτη το απόγευμα θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας της περιμετρικής οδού που συνδέει την παραλιακή του Γαζίου με το Ηράκλειο.

Η τελετή θα γίνει αύριο Πέμπτη και προκαλεί σε πολλούς δημότες χαμόγελα και ανασύρει μνήμες από τις μνημειώδεςι πολιτικές αντιπαραθέσεις των δύο πολιτικών ηγετών που ήταν δημοφιλείς στην Κρήτη. Και αυτό ο Κώστας Μητσοτάκης θα συναντήσει ξανά τον Ανδρέα Παπανδρέου! H νέα λεωφόρος Μητσοτάκη, σύμφωνα με το cretalive θα…τέμνει πλέον την Ανδρέα Παπανδρέου που είχε ονομαστεί πριν μερικά χρόνια η κεντρική λεωφόρος που οδηγεί ξεκινώντας από τα όρια του Ηρακλείου στο Γάζι από την παραλιακή!

Δείτε το σημείο που θα τέμνονται οι δρόμοι!

Και πινακίδα της οδού που μετονομάσθηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:55