search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:42
MENU CLOSE

«Συγγνώμη» από τον Έλον Μασκ στον δύτη – διασώστη της Ταϊλάνδης που αποκάλεσε «παιδόφιλο» (Photos)

18.07.2018 08:30
«Συγγνώμη» από τον Έλον Μασκ στον δύτη - διασώστη της Ταϊλάνδης που αποκάλεσε «παιδόφιλο» (Photos) - Media

 

Δημόσια συγγνώμη μέσω twitter ζήτησε ο επικεφαλής των εταιρειών SpaceX και Tesla Έλον Μασκ για τις προσβολές που εξαπέλυσε κατά ενός εκ των δυτών που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης των παιδιών στην Ταϊλάνδη, αποκαλώντας τον παιδεραστή.

Όπως είπε ο ίδιος, ήταν σε κατάσταση θυμού όταν αναφέρθηκε στον δύτη, καθώς νωρίτερα είχε πει ότι Μασκ εμπλέκεται σε σεξουαλικές πράξεις με το υποβρύχιο και πρόσθεσε: «Σε κάθε περίπτωση τα όσα είπε για μένα δεν δικαιολογούν τις πράξεις μου γι αυτό ζητάω συγγνώμη από τον κ. Άνσγουορθ και από τις εταιρείες που εκπροσωπώ ως επικεφαλής. Ζητώ συγγνώμη από όσους προσέβαλα».

Ο δύτης Βέρνον Άνσγουορθ, ο οποίος ζει ένα μέρος του χρόνου στην Ταϊλάνδη και έδωσε τοπογραφικά στοιχεία στους διασώστες, είχε κρίνει ότι το μίνι υποβρύχιο του Ίλον Μασκ δεν είχε “καμία απολύτως πιθανότητα επιτυχίας”.

 Μπορεί “να βάλει το υποβρύχιό του εκεί που πονάει”, είχε προσθέσει σε δηλώσεις που είχε κάνει στο CNN, κατηγορώντας τον Μασκ ότι η βοήθεια που πρόσφερε ήταν σόου για δημόσιες σχέσεις.

Ωστόσο, μετά από το tweet στο οποίο αποκαλούσε παιδεραστή τον δύτη, ορισμένοι από τους ζάμπλουτους επενδυτές των εταιριών που προΐσταται τον κατέκριναν δημόσια απαιτώντας να ζητήσει συγγνώμη. Ο ένας μάλιστα προσπάθησε χωρίς επιτυχία να περάσει απόφαση στο δ.σ. μιας εκ’ των εταιριών με το οποίο θα καθαιρούσε τον Μασκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33