18/07/2019 07:11:17

Της είπε ο σύζυγος της ότι θα βγει με φίλους και εκείνη κρεμάστηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της (Photos)

Της είπε ο σύζυγος της ότι θα βγει με φίλους και εκείνη κρεμάστηκε μπροστά στα μάτια της κόρης της (Photos) - Media

 

Η Ανιέσκα Τζίγα ήταν 23 ετών και είχε μια μικρή κορούλα. Δεν θα μπορούσε κάποιος να πει ότι περνούσε απαρατήρητη. Ήταν όμορφη, χαμογελαστή και όλα έδειχναν πως στη ζωή της κυλούν θεσπέσια. Ήταν παντρεμένη με τον Μάρεκ Γκόραζλικ και είχαν κανονίσει να βγουν έξω με φιλικά ζευγάρια. Τελευταία στιγμή ο Μάρεκ όμως της ανακοίνωσε πως εκείνη δεν μπορεί τελικά να τον συνοδέψει αφού κανένας άνδρας από την παρέα δεν θα έφερνε μαζί του, τη σύντροφο του. Τελικά θα έβγαιναν μόνο άνδρες.

Και τότε άνοιξαν οι «πύλες της κολάσεως». Το ζευγάρι άρχισε να μαλώνει επί ώρες έντονα και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Τελικά η Ανιέσκα είπε ότι θα έμενε σπίτι με την τρίχρονη κόρη τους.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας η Ανιέσκα άρχισε να τηλεφωνεί στον σύζυγο της αλλά το τηλέφωνο του ήταν απενεργοποιημένο. Μετά τον τελευταίο τηλεφώνημα στις 4 το πρωί δεν υπήρξε άλλο. Η Ανιέσκα κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι της.

Την βρήκε την επόμενη μέρα ένας εργάτης που είχε πάει να επισκευάσει κάτι κουφώματα. Δίπλα της η κορούλα της είχε πλαντάξει στο κλάμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Μάρεκ είχε βγει πραγματικά με φίλους του και είχε ξενυχτήσει. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς το κινητό του έμεινε από μπαταρία για αυτό ήταν απενεργοποιημένο. Η Ανιέσκα πίστευε ότι ήταν με άλλη γυναίκα.

Κατά τη διάρκεια της νεκροψίας νεκροτομής ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε πιει πάρα πολύ πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.
Ο εργάτης που πήγε για να επιδιορθώσει τα κουφώματα χτυπούσε την πόρτα για αρκετή ώρα. Δεν άνοιγε κανείς, αλλά μέσα στο σπίτι άκουγε κλάματα μικρού παιδιού. Τότε αποφάσισε να την σπάσει και να μπει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.