search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:47
MENU CLOSE

Η σειρά που ο ΑΝΤ1 ήθελε να κόψει λόγω χαμηλής τηλεθέασης και τελικά έγινε η αγαπημένη του κοινού!

18.07.2018 11:58
Η σειρά που ο ΑΝΤ1 ήθελε να κόψει λόγω χαμηλής τηλεθέασης και τελικά έγινε η αγαπημένη του κοινού!  - Media

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» ήταν το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ο οποίος -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που είχε αρχικά η σειρά «Εγκλήματα».

Η επιτυχία της ήταν απρόσμενη και κατάφερε να γίνει η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού παρά το γεγονός ότι στα πρώτα τέσσερα επεισόδια σημείωνε μόλις 4,2% με 5,6% στην τηλεθέαση.

“Είναι μια εξαιρετική σειρά. Ακόμα και τώρα, μετά από 20 χρόνια, είναι από τις πιο προχωρημένες σειρές που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Το μυστικό της ήταν το μεγάλο ταλέντο του σεναριογράφου και η δουλειά η προσωπική που κάναμε όλοι μας. Συναντηθήκαμε με αυτόν τον άνθρωπο. Αποφασίσαμε καταρχήν όλοι μαζί, αυτή η παρέα, να κάνουμε μια σειρά. Συναντηθήκαμε με τον Θοδωρή. Επί ένα χρόνο συζητήσαμε πως μπορεί να γίνει αυτό. Μας μάθαινε και ο Θοδωρής. Μετά από αυτό άρχισε να γράφει ο Θοδωρής. Οι ρόλοι γράφτηκαν για εμάς. Δεν ήταν ένα σενάριο που γράφτηκε και μας φώναξαν να παίξουμε.

Η σειρά όταν ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 και ξεκίνησε με τη μεγάλη θέρμη που την υποδέχτηκε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, όταν μας απέρριψαν από το MEGA είπε αμέσως φέρτε εδώ τη σειρά. Παρόλα αυτά όταν ξεκίνησε τότε η σειρά, τα πρώτα επεισόδια έκαναν κάτι νούμερα πάρα πολύ χαμηλά. 4,2%, 5,6%. Ήταν έτοιμος ο ΑΝΤ1 να την κόψει την σειρά γιατί τα νούμερα ήταν εξωφρενικά χαμηλά, ειδικά εκείνη την περίοδο που ο μέσος όρος του σταθμού ήταν 35% ας πούμε. Μας φώναξε ο Λάτσιος, μας είπε παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται, κι εγώ αισθάνομαι πολύ άσχημα, η σειρά μου αρέσει πολύ. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα μετά το 5ο επεισόδιο σας ειδοποιούμε ότι θα πρέπει να… Δεν μας το είπε για να κάνουμε κάτι, απλώς μας ενημέρωσε. Μετά το πέμπτο επεισόδιο άρχισαν να ανεβαίνουν τα ποσοστά τηλεθέασης”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15