search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:32
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Πρέπει να αποκαλύψουμε το παραμύθι του τέλους του μνημονίων

18.07.2018 12:21
Επίσκεψη Μητσοτάκη στη βάση των καναντέρ στην Ελευσίνα  - Media
 
Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση λέγοντας πως παίζει παιχνίδια εξουσίας και εκλογών, ενώ η κοινωνία πληρώνει φόρους κι απειλείται με φτωχοποίηση.
 
Κατά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η ανεπάρκεια της κυβέρνησης οδηγεί τη χώρα στο αδιέξοδο κι επιστρατεύει την δημαγωγία για να το αποκρύψει. Οι επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι, πρέπει να αποκαλύψουμε το παραμύθι του τέλους του μνημονίων».
 
Και υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι έτοιμη για εκλογές. «Όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές εμείς θα τις κερδίσουμε», είπε χαρακτηριστικά, σημείώνοντας, μάλιστα ότι «αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι του διδύμου Τσίπρα-Καμμένου στην εξουσία» εκτιμώντας ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν ως τον Μάιο του 2019.
 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε πως «όσο περισσότερο μένει η κυβέρνηση στην εξουσία, τόσο χειρότερα είναι για τη χώρα» και πρότεινε στον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές πριν από τη ΔΕΘ. «Έτσι θα βρει και άλλοθι να μην ανέβει στη Βόρεια Ελλάδα», πρόσθεσε.
 
Επέκρινε την κυβέρνηση λέγοντας πως «παίζει παιχνίδια εξουσίας κι εκλογών ενώ η κοινωνία πληρώνει φόρους κι απειλείται με φτωχοποίηση» και υπογράμμισε πως, παρά τις «φιέστες», οι πολίτες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα και δεν θα του δώσουν άλλη ευκαιρία.
 
Μάλιστα, προσέθεσε ότι «όσο θα κυβερνούν αυτοί την Ελλάδα, τόσο η πατρίδα μας θα θεωρείται χώρα αναξιόπιστη κι επιρρεπής στην υποτροπή του λαϊκισμού. Κι αυτός είναι ο λόγος που το τέταρτο μνημόνιο εκτείνεται για τόσα πολλά χρόνια».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15