search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:22
MENU CLOSE

«Πεθαίνω Θεέ μου βοήθησε με»: Τα τελευταία λόγια μιας γυναίκας που έσκασε μέσα στο στομάχι της ένα μπαλονάκι κοκαΐνης (Video)

18.07.2018 12:32
«Πεθαίνω Θεέ μου βοήθησε με»: Τα τελευταία λόγια μιας γυναίκας που έσκασε μέσα στο στομάχι της ένα μπαλονάκι κοκαΐνης (Video) - Media

 

Μια 28χρονη γυναίκα από τη Βραζιλία, μητέρα ενός μικρού παιδιού, έκανε το βαποράκι για τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών και πέρασε στην Πορτογαλία αρκετές κάψουλες που είχε καταπιεί οι οποίες περιείχαν συνολικά 71 γραμμάρια κοκαίνης.

Όταν έφτασε στο ξενοδοχείο της στη Λισσαβόνα, διαπίστωσε πως ένα από τα μπαλονάκια είχε σκιστεί μέσα στο στομάχι της και ήταν ζήτημα ωρών να πεθάνει. Προτίμησε να μην καλέσει ασθενοφόρο, αλλά να τηλεφωνήσει στον φίλο της στη Βραζιλία και να του πει πως έχει η κατάσταση.

«Νομίζω ότι θα πεθάνω, φίλε μου. Θεέ μου βοήθησε με. Φίλε μου, μίλα στη μητέρα μου και στον μπαμπά μου και πες τους πως τους αγαπώ. Δεν θα τα καταφέρω», λέει μεταξύ άλλων η Βραζιλιάνα.

Η ώρα όμως περνούσε η γυναίκα δεν καλούσε ασθενοφόρο και η κοκαίνη δηλητηρίαζε το στομάχι της μέχρι που πέθανε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:21