search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:22
MENU CLOSE

Μαθήματα στυλ από τη Μέγκαν Μαρκλ: Η νέα της εμφάνιση που εντυπωσίασε (Photos)

19.07.2018 06:45
Μαθήματα στυλ από τη Μέγκαν Μαρκλ: Η νέα της εμφάνιση που εντυπωσίασε (Photos) - Media

 

Στην Έκθεση Νέλσον Μαντέλα, που γίνεται στο Southbank Center του Λονδίνου, παρέστη η Μέγκαν Μαρκλ με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Νοτιοαφρικανού ηγέτη.

Η Δούκισσα του Σάσεξ συνοδευόταν από τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry και οι δυο τους έδειχναν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει.

Αυτό που για ακόμη μια φορά τράβηξε την προσοχή και μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν η Μέγκαν και οι στυλιστικές επιλογές της.

Η επιλογή της να φορέσει ένα παλ – ροζ φόρεμα που έμοιαζε με καπαρντίνα χωρίς μανίκια θεωρήθηκε ως μια από τις πιο τολμηρές στυλιστικές επιλογές της που όμως επικροτήθηκε.

Άλλωστε, το ρούχο αυτό σύμφωνα με πολλούς δεν ήταν τυχαίο. Πρόκειται για ένα φόρεμα από το brand House of Nonie, το οποίο έχει έδρα στον Καναδά και προφανώς επιλέχθηκε από τη Μέγκαν προκειμένου να τιμήσει έμμεσα τη χώρα που έχει στο παρελθόν αποκαλέσει ως δεύτερη πατρίδα της, αφού εκεί έμενε για χρόνια όσο ήταν ηθοποιός και έκανε γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά Suits.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:22