search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:30
MENU CLOSE

Χώρισαν λίγο πριν τον γάμο τους! (Photo)

19.07.2018 11:55
Χώρισαν λίγο πριν τον γάμο τους! (Photo) - Media

 

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του χωρισμού τους λίγο καιρό πριν οι δυο τους ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για τη Miley Cyrus και τον Liam Hemsworth οι οποίοι όπως όλα δείχνουν έχουν τραβήξει, πια, ξεχωριστούς δρόμους.

“Στην ουσία η Miley δε θέλει να παντρευτεί. Είναι κάτι που όλοι οι υπόλοιποι καταλαβαίνουν, εκτός από τον Liam Hemsworth. Η οικογένειά του τον παρακαλεί εδώ και καιρό να το καταλάβει, αλλά αυτός είχε εμπιστοσύνη στην Miley. Τώρα νιώθει πως είναι ηλίθιος”, ανέφερε πηγή στο περιοδικό «Ok! Australia προσθέτοντας: «Αυτός θέλει παιδιά και δεν θέλει να το αναβάλλει διαρκώς, αλλά δεν είναι η κατάλληλη περίοδος σύμφωνα με την Miley. Είναι συντετριμμένος. Η Miley ακύρωσε τα σχέδια για το γάμο και ο Liam έχει κουραστεί από όλο αυτό. Δεν μπορούν να τα βρουν τους τελευταίους μήνες».

Αν πρόκειται για οριστικό χωρισμό ή προσωρινή ρήξη θα δείξει το μέλλον…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:30