22/10/2019 13:14:58

Δουλέμπορος είχε κρύψει τρεις αλλοδαπούς ανάμεσα στα καρπούζια (Photos)

Δουλέμπορος είχε κρύψει τρεις αλλοδαπούς ανάμεσα στα καρπούζια (Photos) - Media

 

Ανάμεσα σε παλέτες με καρπούζια διακινητής προσπάθησε να μεταφέρει παράνομα στην Ελλάδα,  τρεις ανθρώπους. Το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Ιουλίου στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας συνέλαβαν τους τρεις αλλοδαπούς καθώς και το 44χρονο διακινητή τους.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας με στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρα, σε φορτηγό όχημα – ψυγείο που οδηγούσε ο 44χρονος αλλοδαπός, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε επιμελώς κρυμμένους σε διαμορφωμένη κρύπτη εντός του φορτίου, το οποίο αποτελείτο από παλέτες με καρπούζια, τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Στόχος του, όπως είπε ήταν να τους μεταφέρει στο εξωτερικό.

 Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 44χρονου

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.