search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00
MENU CLOSE

Tο τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη τον νεότερο (Photos)

20.07.2018 05:27
Tο τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη τον νεότερο (Photos) - Media

 

Όλοι ήταν εκεί στο Α’  Νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το ύστατο χαίρε στο Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ, τον μικρότερο γιο της οικογένειας Κόκκαλη που πέθανε σε ηλικία 34 ετών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή τελείται αυτή τη στιγμή  μετά από επιθυμία της οικογένειας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

 

Εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί της οικογένειας συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην Μητρόπολη Αθηνών όπου αποχαιρέτησαν τον Σωκράτη Σ. Κόκκαλη και συμπαραστάθηκαν στους γονείς του Σωκράτη και Ελένη Κόκκαλη και τα αδέλφια του Πέτρο και Κωνσταντίνο Κόκκαλη και Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Στην νεκρώσιμη ακολουθία ήταν παρών ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ο πρώην πρωθυπουργός κ.Παναγιώτης Πικραμμένος, ο Νίκος Παππάς, ο Νίκος Φίλης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Νίκος Δένδιας και ο Βασίλης Κικίλιας.

Επίσης, παρεβρέθηκε ο Ευάγελος Μαρινάκης, ο Μιχάλης Σάλλας, η Μαριάννα Λάτση συνοδευόμενη από τον γιο της Πάρη Κασιδόκωστα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης,  ο Δημήτρης Κοπελούζος, o Eυάγγελος Μυτιληναίοςκαι εκατοντάδες  εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής, οικονομικής και πνευματικής ζωής του τόπου. 
 

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν επίσης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος όπως επίσης και παλιοί αθλητές και προπονητές του Ολυμπιακού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.

 «Γεννήθηκες πρόωρα έφυγες πρόωρα»

 «Γεννήθηκες πρόωρα έφυγες πρόωρα. Βιάστηκες να ερθεις στη ζωή και βιάστηκες να φύγεις. Δεν σταμάτησες ποτέ να χαμογελάς ακόμη και τη στιγμή της βάφτισης σου.

Δεν σταμάτησες να χαμογελάς. Ελπίζω να μας συγχωρέσεις που δεν μπορέσαμε να σε καταλάβουμε. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες για μας ο καλύτερος οδηγός.

Όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε τα πάντα μαζί. Σήμερα καλούμαστε να σε αποχαιρετήσουμε αυτό δεν θα γίνει γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μας. Η μοίρα ξαφνικά σε παίρνει από κοντά μας. Εμείς θα σε έχουμε στο μυαλό μας να χαμογελάς.

Πάνω απ’ όλα όμως, θα λείψει σε όλους ένα αγόρι που δεν πρόλαβε να ζήσει», είπε ο αδεφλός του Ντίνος διαβάζοντας την επικήδειο εκ μέρους όλων των αδελφών του.

Επικήδειους διάβασαν επίσης και φίλοι του, οι οποίοι διηγήθηκαν στιγμές από τη ζωή του.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Κόκκαλη

«Η οικογένεια Κόκκαλη ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. 

Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιού και αδελφού».

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης ο νεότερος

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης – ο Σωκράτης junior- ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιούς του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη.

Μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο Σ. Κόκκαλη αποτελούσαν την διάδοχη λύση στον οικογενειακό όμιλο με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άλλωστε, και ο ίδιος – τρέχοντας στη 4η δεκαετία της ζωής του- ήταν στην πιο παραγωγική του ηλικία.

Ο Σωκράτης Jr. τέλειωσε το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Boston University στη Βοστώνη των ΗΠΑ και άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις- ακολουθώντας το παράδειγμα των αδελφών του (του Πέτρου Σ. Κόκκαλη – από τον γάμο του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από με την Σοφία Σπ. Σκούρα- αλλά και του Κωνσταντίνου Σ. Κόκκαλη). 

Ο θάνατος τον βρήκε να κατέχει την θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου Intralot. Η πρώτη του επαφή με τα πράγματα της Intralot είχε γίνει το 2010 όταν ανέλαβε την ευθύνη του Business Development Manager στην INTRALOT Interactive.

 

Προηγουμένως είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του ως στέλεχος του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το 2009 εκλέχθηκε μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας INTRAKAT. Ο Σωκράτης Jr. ήταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη προς τιμή του παππού Πέτρου Κόκκαλη.

Φωτογραφίες: Eurokinissi/ Tατιάνα Μπόλαρη/Μάρκος Χουζούρης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:59