search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:26
MENU CLOSE

Κύπρος: Συλλήψεις για γιουχαΐσματα στον Πάνο Καμμένο

20.07.2018 11:08
00

 

Ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος γιουχαΐστηκε σήμερα το πρωί στην Εκκλησία της Φανερωμένης στη Λευκωσία κατά την έξοδο του μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες του 1974.

Σύμφωνα με την εφημερόδα ”Πολίτης”, εννιά άτομα, οκτώ άνδρες και μία γυναίκα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Λευκωσίας και ανακρίθηκαν για εξύβριση του υπουργού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εννέα φοιτητές του ΔΡΑΣΙΣ ΚΕΣ.

Η φοιτητική οργάνωση στην σελίδα της στο facebook αναφέρει ότι το σύνθημα που αναφώνησαν τα μέλη της ήταν το Αλήτες προδότες πολιτικοί η Μακεδονία είναι ελληνική.

Σημειώνεται ότι ο Πάνος Καμμένος γιουχαΐστηκε και χθες από τρία άτομα στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας κατά τα αποκαλυπτήρια μνημείου για τη «Μάνα του αγνοούμενου».

Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίζεται ότι έγινε στόχος εξύβρισης από τρεις Έλληνες υπηκόους 56, 43 και 40 ετών, που βρισκόντουσαν στην εκδήλωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:25