search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:29
MENU CLOSE

Δύο εργάτες – ήρωες έπιασαν στον αέρα 3χρονο παιδί, που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας (Video)

20.07.2018 11:39
Δύο εργάτες - ήρωες έπιασαν στον αέρα 3χρονο παιδί, που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας (Video)  - Media

 

Οι δυο εργάτες δούλευαν στο οδόστρωμα κάτω από την πολυκατοικία και μόλις είχαν σταματήσει για να κάνουν ένα διάλειμμα, στην πόλη Τσερζίνσκ. Κάθισαν στο πεζούλι και πριν προλάβουν να βγάλουν το φαγητό τους, είδαν τον τρίχρονο Ντάγια να ξεπροβάλλει το κεφαλάκι του από το παράθυρο του τετάρτου ορόφου.

Πριν καλά καλά καταλάβουν τι συμβαίνει ο μικρούλης είχε βγει σχεδόν ολόκληρος έξω και το κορμάκι του βρισκόταν στο κενό.

Αμέσως οι εργάτες σηκώθηκαν και στήθηκαν από κάτω σαν να περίμεναν τι θα συμβεί. Το κορμάκι του παιδιού αιωρήθηκε και έπεσε στο κενό.

Σε ετοιμότητα οι δυο άνδρες, το γράπωσαν πριν σκάσει στο έδαφος και σκοτωθεί.

«Αρχικά εμφανίστηκε το κεφάλι του μικρού στο παράθυρο και μετά τα πόδια. Αμέσως τρέξαμε από κάτω και την στιγμή που έπεσε, τον πιάσαμε, με αποτέλεσμα να κοπεί αρκετά η φόρα που είχε. Αμέσως έβαλε τα κλάματα, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις του. Καλέσαμε ασθενοφόρο»

Ο μικρούλης τη γλύτωσε με ελαφρά τραύματα στο πόδι και βγήκε από το νοσοκομείο την ίδια μέρα. Η γιαγιά και η θεία του που τον πρόσεχαν και διέφυγε της προσοχής τους σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη.

 

 

Με πληροφορίες από το gazzetta.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:28