search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:40
MENU CLOSE

Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό λόγω… Iron Maiden

20.07.2018 17:02
Μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό λόγω… Iron Maiden - Media

 

Στη Μαλακάσα εμφανίζονται απόψε οι Iron Maiden, στο Terra Vibe Park, αλλά οι πολυάριθμοι θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος φαίνεται πως θα ταλαιπωρηθούν αρκετά μέχρι να φτάσουν στη συναυλία, καθώς αυτήν την ώρα υπάρχει έντονο μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαλακάσα, από τις 9 το πρωί της Παρασκευής (20.07.2018) έως τις 04:00 του Σαββάτου (21/7), στην παράπλευρη βοηθητική οδό της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της μεταξύ του Α/Κ Μαλακάσας και της Ε.Ο. Μαλακάσας – Μαρκόπουλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο συγκεκριμένο διάστημα, η κυκλοφορία των οχημάτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο θα πραγματοποιείται με εκτροπές μέσω της Ε.Ο. Μαλακάσας – Μαρκόπουλου, ως παρακαμπτήριας οδού που συνδέει το προαναφερόμενο οδικό τμήμα και διέρχεται μέσω της κοινότητας Μαλακάσας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28