search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36
MENU CLOSE

Τραγωδία στη Νάξο: Πνίγηκε 13χρονο αγόρι

21.07.2018 06:21
Διάσωση τραυματιών σε Όλυμπο και Σαμοθράκη - Media

 

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Νάξου με την είδηση του χαμού 13χρονου Γιάννη Κ. από το Φιλώτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (αναφέρθηκε στις 18:16), όταν το αγόρι βρισκόταν για μπάνιο με την οικογένεια του στην περιοχή Καλαντός. Λουόμενοι της παραλίας κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τον 13χρονο Γιάννη που ήταν μέσα στη θάλασσα και τον ανέσυραν στην ακτή… χωρίς όμως τις αισθήσεις του.

Η μητέρα του, που βρίσκονταν εκεί στην παραλία, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο όπως και το τζιπ του Λιμενικού. Ο άτυχος Γιαννάκης δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ αργά αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν, το 13χρονο αγόρι είχε ήδη φύγει…

Η σορός του άτυχου παιδιού πρόκειται να μεταφερθεί στην Αθήνα για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Νάξου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:36