search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:09
MENU CLOSE

Απειλούσε με μία… πάνινη κούκλα – Βίντεο ντοκουμέντο με την 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά

21.07.2018 07:33
Απειλούσε με μία... πάνινη κούκλα - Βίντεο ντοκουμέντο με την 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά - Media

 

Εφιαλτικές στιγμές, στα Άνω Λιόσια, ζούσαν οι γείτονες της 55χρονης που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων.

Όπως είπαν, είχαν κάνει δεκάδες καταγγελίες αλλά η Αστυνομία περιοριζόταν στις συστάσεις.

Γειτόνισσα της 55χρονης είπε ότι η 55χρονη μούτζωνε και καταριόταν το μωρό της από το μπαλκόνι της, αλλά στη συνέχεια πλησίαζε το σπίτι της γυναίκας, προκαλώντας φθορές!

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 55χρονη κουνά επιδεικτικά πάνινη κούκλα με σχοινί δεμένο στο λαιμό της, και κάνει άσεμνες χειρονομίες στους γείτονες.

Ύστερα από εισαγγελική εντολή για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο.

Σε βάρος της 55χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα των απρόκλητων σωματικών βλαβών και της αντίστασης κατά της αρχής. Την Πέμπτη, η 55χρονη εμφανίστηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου χωρίς δικηγόρο και εξαιτίας αυτού ζήτησε και πήρε αναβολή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:07