search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:28
MENU CLOSE

Χανιά: Στο πάτωμα περιμένουν την αναχώρηση οι επιβάτες του αεροδρομίου

21.07.2018 08:20
Χανιά: Στο πάτωμα περιμένουν την αναχώρηση οι επιβάτες του αεροδρομίου  - Media

 

Στο … όρθιο και στο πάτωμα είναι αναγκασμένοι αν περιμένουν στο αεροδρόμιο Χανίων, όσοι επιβάτες επιθυμούν να ταξιδέψουν από τα Χανιά.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν αναγνώστες στο zarpanews.gr, η Fraport, μειώνει τους χώρους αναμονής, καθώς αυτοί θα χρησιμοποιηθούν από τα καταστήματα που θα δημιουργηθούν εντός του αεροδρομίου, με συνέπεια να μην υπάρχει χώρος για να καθίσει και να περιμένει κάποιος επιβάτης.

Έτσι, ο κόσμος όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες, αναγκάζεται είτε να καθίσει στο πάτωμα, είτε να βγει έξω και να «βολοδέρνει» στην αποπνικτική ζέστη στους εξωτερικούς χώρους του αεροδρομίου.

Φανταζόμαστε πως αυτές οι εικόνες δεν είναι και οι καλύτερες για ένα αεροδρόμιο, πύλη εισόδου μιας από τις πλέον τουριστικές πόλεις της Ελλάδας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:28