search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:45
MENU CLOSE

Η διασημότερη τηλεοπτική μαγείρισσα επιστρέφει στις οθόνες μας

21.07.2018 10:32
Η διασημότερη τηλεοπτική μαγείρισσα επιστρέφει στις οθόνες μας  - Media

 

Μια μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή είναι γεγονός.

Μπορεί να είχε να εμφανιστεί στον τηλεοπτικό φακό περίπου έναν χρόνο, ωστόσο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέφει μπροστά από τις κάμερες. Η πιο διάσημη τηλεοπτική μαγείρισσα πριν από έναν χρόνο είχε αποχαιρετήσει με επεισοδιακό τρόπο τον ΑΝΤ1.

Η ίδια είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον αέρα, γεγονός που εξέπληξε πολλούς.

Ενώ όλοι πίστευαν ότι τελικά θα κλείσει κάπου τηλεοπτικά τη σεζόν που μας πέρασε, αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση. Ωστόσο πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Star.

Μεταξύ άλλων προανήγγειλε και την επιστροφή της στην τηλεόραση. «Συζητάμε διάφορα πράγματα, ό,τι γίνει για καλό είναι. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν συνεννοηθούμε, φαντάζομαι θα με δείτε στην τηλεόραση το φθινόπωρο. Δεν μπορώ να είμαι κάθε μέρα. Θα είναι μία-δύο φορές την εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει μάλιστα το TV24 η τηλεοπτική επιστροφή της θα γίνει μέσα από τη συχνότητα του Star την επόμενη σεζόν.

Αν τελικώς βρεθεί η χρυσή τομή και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέψει στις οθόνες μας θα πρόκειται ασφαλώς για ένα από τηλεοπτικά γεγονότα της σεζόν που έρχεται.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44