search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:56
MENU CLOSE

Στροφή ακόμα πιο δεξιά για το Λαϊκό Κόμμα: Ο Κασάδο νέος πρόεδρος στη θέση του Ραχόι

21.07.2018 13:13
Στροφή ακόμα πιο δεξιά για το Λαϊκό Κόμμα: Ο Κασάδο νέος πρόεδρος στη θέση του Ραχόι - Media
 
Ακόμα πιο δεξιά αποφάσισε να κινηθεί το Λαϊκό Κόμμα (PP) της Ισπανίας, που εξέλεξε ως νέο πρόεδρό του τον 37χρονο Πάμπλο Κασάδο στη θέση του Μαριάνο Ραχόι.
 
Η νίκη του Κασάδο έγινε αποδεκτή από την αντίπαλό του, την 47χρονη Σοράγια Σάενθ ντε Σανταμαρία λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας το Σάββατο.
 
Ο Κασάδο θεωρείται από τους «σκληρούς» του Λαϊκού Κόμματος, έχοντας κρατήσει πολύ σκληρή στάση για το ζήτημα της Καταλονίας και απορρίπτοντας κάθε διάλογο με τη Βαρκελώνη.
 
Παράλληλα, απορρίπτει κατηγορηματικά τη νομιμοποίηση της υποβοηθούμενης ευθανασίας, αντιδρά στην απελευθέρωση των αμβλώσεων και τάσσεται υπέρ της μείωσης των φόρων των επιχειρήσεων.
 
Από την πλευρά της η Σανταμαρία όντας δεξί χέρι του Ραχόι προτίμησε να υπερασπιστεί περισσότερο το έργο του προκατόχου της.. Η νίκη του Κασάδο προοιωνίζεται έντονη προεκλογική περίοδο στη χώρα.
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:53