search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Δεύτερη η Στεφανίδη στο Diamond League του Μονακό

21.07.2018 16:43
«Ερώτηση» Στεφανίδη σε Χαρδαλιά: «Πόσους μήνες έχει ο χρόνος;» - Media

 

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου στο Μονακό διεξήχθη το Diamond League στο οποίο η Κατερίνα Στεφανίδη πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. 

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια προερχόμενη από μια σειρά καλών εμφανίσεων συνέχισε τις καλές επιδόσεις. 

Η Στεφανίδη είχε καλύτερο άλμα στα 4.80μ. και μοιράστηκε τη δεύτερη θέση με την κουβανή αθλήτρια Γιαρισλέι Σίλβα, ενώ την πρώτη θέση κατέλαβε η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα με 4.85μ. 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε με άλμα στα 4.60μ. το οποίο πέρασε με την πρώτη προσπάθεια ενώ ακολούθησαν δυο επιτυχημένα άλματα στα 4.75μ. και στα 4.80μ. αντίστοιχα. 

Ωστόσο στη συνέχεια απέτυχε δυο φορές στα 4.85μ. και αφότου τα πέρασε με τη δεύτερη η Σιντόροβα, άφησε μια προσπάθεια για τα 4.90μ. χωρίς όμως μπορέσει να περάσει τον πήχη. 

Στη διοργάνωση συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του χώρου. 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:06