search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:28
MENU CLOSE

Κόβει την ανάσα: Άνθρωπος-οβίδα καταλήγει πάνω σε θεατές τσίρκου (Video)

21.07.2018 17:00
Κόβει την ανάσα: Άνθρωπος-οβίδα καταλήγει πάνω σε θεατές τσίρκου (Video) - Media
 
Κραυγές τρόμου ακούστηκαν σε τσίρκο στο Σαντιάγκο της Χιλής, όταν οι θεατές είδαν τον “άνθρωπο-οβίδα” να εκτοξεύεται πολύ μακριά από το δίχτυ ασφαλείας.
 
Ένας λάθος υπολογισμός από τον χειριστή του κανονιού του “American Circus” λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον 40χρονο ακροβάτη Χάιμε Αλμάρθα Κεσάδα, ο οποίος κατέληξε στην εξέδρα με τους θεατές που παρακολουθούσαν την παράσταση.
 
Ο άτυχος ακροβάτης, πατέρας δύο παιδιών, υπέστη πολλαπλά κατάγματα. Απέφυγε, όμως, τα χειρότερα, καθώς οι γιατροί ανακοίνωσαν πως διέφυγε τον κίνδυνο και θα μπορέσει να ξαναπερπατήσει.
 
Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το συγκεκριμένο νούμερο αποτελεί ρουτίνα για τον “άνθρωπο-οβίδα”, ο οποίος το έχει εκτελέσει άψογα αμέτρητες φορές τα τελευταία χρόνια. Η ευθύνη για το ατύχημα αποδίδεται στον χειριστή του κανονιού.

Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:27