search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05
MENU CLOSE

Κοντά στην Ουντινέζε ο Νικόλαου

22.07.2018 07:24
28/05/2020 - Media

 

Κοντά στην απόκτηση του 20χρονου στόπερ, που δεν αγωνίστηκε λεπτό το Σάββατο στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Γκενκ, βρίσκεται η Ουντινέζε, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Από το Σάββατο είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον των «μπιανκονέρι» για τον νεαρό αμυντικό και πλέον φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρό και ότι άμεσα θα σημειωθούν εξελίξεις. Είχε φανεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα σταθούν εμπόδιο στον Νικολάου, που αποτελεί και προϊόν των Ακαδημίων τους, την ώρα, μάλιστα, που διαθέτουν ήδη 5 στόπερ και πάνε και για ακόμη έναν (λογικά θα είναι ο Μεριά), αναζητώντας έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Την περυσινή σεζόν, ο Νικολάου έκανε 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 7 στο Κύπελλο και 3 στο Champions League, όπου και σκόραρε κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:05